Låna 25000 med betalningsanmärkning - mikrolån, sms, snabblån utan UC
Grafik från Klara lån
Grafik från Axofinans
Ansökan Klara lån Ansökan Axo Finans
SMS-lån 1000-50.000 kr
En ansökan 20+ olika låneförslag
Snabblån med eller utan UC
Betalningsanmärkning kan vara OK
Kreditprövning: Bisnode Kredit, Soliditet eller Creditsafe
Låneförmedlare upp till 500.000 kr
En ansökan - flera svar
Betalningsanmärkning kan vara OK
Behåll din kreditvärdighet.
Hitta bästa låneavtalet - kostnadsfri tjänst.
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 
Lendo

Är du trött på att leta runt bland banker för att hitta lägst ränta med bäst villkor? Lendo gör det enkelt för dig att fixa ett billigt lån på bra några timmar. Låneförmedlingen ser till att du får anbud från …

Lendo

 

Läs mer om Lendo eller besök Lendo för alla villkor

 


Thorn

Behöver du en mellanstor kredit kan Thorn hjälpa dig med finansiering. Låna upp till 50 000 kr utan några konstiga villkor. Thorn blancolån hjälper dig finansiera en resa, dina nya TV eller något annat du behöver pengar till.

thorn

 

Läs mer om Thorn eller besök Thorn för alla villkor

 

 
Moneypal

Långivaren vänder sig till dig som behöver ett litet till mellanstort lån på upp till 30 000 kr. Moneypal bevisar att det faktiskt går att låna ut också mindre summor pengar till rimliga villkor. Många smålån har extremt hög ränta, …

moneypal

 

Läs mer om Moneypal eller besök Moneypal för alla villkor

 

Olika typer av lån

 

Så gör du för att låna 25000 kr trots skulder

En majoritet av den svenska befolkningen är skuldsatt, varav de flesta har skulder till banken i form av banklån samt studieskulder från CSN. Dessa skulder utgör i regel inget hinder för nya lån. Däremot finns det en del som inte klarat av att betala tillbaka till inkasso i tid och därmed hamnat hos kronofogden. Personer med ett aktivt skuldsaldo hos antigen inkasso eller hos kronofogden, kan i undantagsfall beviljas krediter. Det finns dock ett par saker du bör känna till om att lån med skuldsaldo. Först och främst behöver du leta upp de långivare som inte använder UC vid kreditprövning. Några exempel på där du kan låna 25000 kr utan UC är Leasy som använder D&B & Soliditet, CASH2YOU som använder Creditsafe samt Viaconto som använder sig av Instantor. Om du letar efter större lån än 25000 kr och har skulder är Blustep förmodligen ett av få alternativ. Bluestep tar inte någon UC utan gör enskilda bedömning från fall till fall.
Ordförklarning

Skuld = En obetald fodring.

Kronofogden = Statlig myndighet för indrivning av skulder.

Inkasso = privatägd verksamhet som arbetar med att driva in förfallna skulder.

Inkassobolag = Företag som som kräver in obetalda fakturor.

Kreditprövning = Upplysningsföretag som kontrollerar din kreditvärdighet i samband med att du vill låna. Viktigt att känna till är att det görs alltid en kreditbedömning även om du väljer att låna 25000 från ett bolag utan UC. När man talar om lån utan kreditprövning syftar man i regel på att kontroller som görs av andra bolag än just Upplysningscentralen.

UC = Sveriges främsta kreditupplysningsföretag.

Betalningsanmärkning = En straffnotering som UC delar ut till den som misslyckats återbetala lånet i tid. Betalningsanmärkningar är synliga vid kreditupplysning i 3 år för privatpersoner och 5 år för företag.

Långivare = Bolag som mot ränta lånar ut pengar till olika verksamheter inom det privata och offentliga.

Bank = En finansiell institution som hanterar betalmedel och låter verksamheter, företag och enskilda individer låna och spara pengar.

Alla kategorier

© 2020