Information om Fordonslån direkt online med låna snabba pengar
Grafik från Klara lån
Grafik från Axofinans
Ansökan Klara lån Ansökan Axo Finans
SMS-lån 1000-50.000 kr
En ansökan 20+ olika låneförslag
Snabblån med eller utan UC
Betalningsanmärkning kan vara OK
Kreditprövning: Bisnode Kredit, Soliditet eller Creditsafe
Låneförmedlare upp till 500.000 kr
En ansökan - flera svar
Betalningsanmärkning kan vara OK
Behåll din kreditvärdighet.
Hitta bästa låneavtalet - kostnadsfri tjänst.
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Söker du information om olika fordonslån? Med vår tjänst kan du välja mellan 2 prisvärt fordonslån med ansökan direkt online. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som behöver komma tillrätta med likviditetsproblem av något slag. Nedan finns en uppställning med information om olika fordonslån dess ränta, villkor, kostnadsuppgifter samt kontaktmöjligheter. Vår tjänst gör det enklare att låna pengar snabbt och riskfritt. Vi arbetar aktivt med webbplatsen och strävar efter att alltid kunna förmedla uppdaterade uppgifter om kostnader, avtal och villkor.

Betygsätta och recensera gärna de fordonslån du utnyttjar så hjälper du andra som letar efter bra finansiering. Om du tyker att något saknas eller om du uppmärksammar någon felaktighet är du mer än välkommen att kontakta oss.

bra fordonslån snabbt
 
Lendo

Är du trött på att leta runt bland banker för att hitta lägst ränta med bäst villkor? Lendo gör det enkelt för dig att fixa ett billigt lån på bra några timmar. Låneförmedlingen ser till att du får anbud från …

Lendo

 

Läs mer om Lendo eller besök Lendo för alla villkor

 

Viktig information om fordonslån

Vid bilköp är det normalt att inte ha tillgångar som täcker alla kostnader. Ett fordonslån ger dig enkel bilfinansiering där du själv förhandlar fram en lämplig avbetalningstakt. Våra billån har en löptid på 1-10 år med individuell räntesats. Fordonslån fungerar i regel precis som andra lån utan säkerhet där kreditgivaren inte kräver någon insyn i hur du väljer att spendera dina pengarna, men det finns även fordonslån där bilen fungerar som säkerhet. Storleken på fordonslånen varierar där du kan låna upp till 350000 kr. Det är viktigt att pengarna återbetalas i tid och att delbetalningar sköts exemplariskt tills de att lånet är återbetalat i sin helhelt. Den som inte gör detta riskerar extra avgifter eller straffränta och kan i värsta fall även hamna i Kronofogdens register. Tänk på att bilens värde inte är konstant, du kan således inte räkna med att få tillbaka köpesumman även om du skulle besluta dig att sälja ditt fordon vid ett senare tillfälle. Ett gott råd är därför att planera bilfinansieringen rigoröst.

Välj storlek på fordonslån


Fler möjligheter att låna pengar

Alla kategorier

© 2021