Information om Slå Ihop Lån direkt online med låna snabba pengar
Grafik från Klara lån
Grafik från Axofinans
Ansökan Klara lån Ansökan Axo Finans
SMS-lån 1000-50.000 kr
En ansökan 20+ olika låneförslag
Snabblån med eller utan UC
Betalningsanmärkning kan vara OK
Kreditprövning: Bisnode Kredit, Soliditet eller Creditsafe
Låneförmedlare upp till 500.000 kr
En ansökan - flera svar
Betalningsanmärkning kan vara OK
Behåll din kreditvärdighet.
Hitta bästa låneavtalet - kostnadsfri tjänst.
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Löpande krediter kostar ofta mer än vad de behöver göra. Slå ihop era lån idag och spara pengar omgående!. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som behöver komma tillrätta med likviditetsproblem av något slag. Nedan finns en uppställning med information om olika samlingslån dess ränta, villkor, kostnadsuppgifter samt kontaktmöjligheter. Vår tjänst gör det enklare att låna pengar snabbt och riskfritt. Vi arbetar aktivt med webbplatsen och strävar efter att alltid kunna förmedla uppdaterade uppgifter om kostnader, avtal och villkor.
 
När du slår ihop hushållets samtliga dyra små lån sänker du räntan och därmed även totalkostnaden. Betygsätta och recensera gärna de möjligheter att samla lån du utnyttjar så hjälper du andra som letar efter bra finansiering. Om du tycker att något saknas eller om du uppmärksammar någon felaktighet är du mer än välkommen att kontakta oss.

snabblåna slå ihop lån kronor
 
Lendo

Är du trött på att leta runt bland banker för att hitta lägst ränta med bäst villkor? Lendo gör det enkelt för dig att fixa ett billigt lån på bra några timmar. Låneförmedlingen ser till att du får anbud från …

Lendo

 

Läs mer om Lendo eller besök Lendo för alla villkor

 

Viktig information om att lösa skulder

Har man ett stort antal skulder kan det vara klokt att samla samtliga löpande lån hos ett kreditinstitut. När du slår ihop flera lån får du chans att förhandlar fram en bättre ränta och en lämplig avbetalningstakt. Våra samlingslån har en löptid på 1-10 år med individuell räntesats. Att lösa krediter fungerar i regel precis som andra lån utan säkerhet där kreditgivaren tar en upplysning och därefter lämnar ett låneanbud. Du kan slå ihop lån upp till totalt 400000 kr. Det är viktigt att pengarna återbetalas i tid och att delbetalningar sköts exemplariskt tills de att lånet är återbetalat i sin helhelt. Den som inte gör detta riskerar extra avgifter eller straffränta och kan i värsta fall även hamna i Kronofogdens register. Tänk på att totalkostnaden ökar i takt med att återbetalningstiden ökar, se därför till att inte bara betala av räntan utan även amortera på skulden i den mån hushållsekonomin tillåter.

Välj storlek på slå ihop lån


Fler möjligheter att låna pengar

Alla kategorier

© 2020